اپلیکیشن دیوار و انتشار آگهی ملک در آن، در حال حاضر مهمترین ابزار مشاوران املاک است. براساس گزارشهای دورهای دیوار هم بیشترین آگهیها مربوط به دسته املاک میباشد. همین موضوع باعث شده تا با انواع آگهیهای خلاقانه و حرفهای و یا به شدت مبتدی رو به رو باشیم. در این مجموعه آموزشی سعی میکنیم تا مهمترین و بهترین نکاتی که باید در نوشتن آگهی ملک رعایت شود را به شما آموزش دهیم.
چه کار کنیم آگهی ملکمان بیشتر از رقبا دیده شود؟
این مهمترین سوالی است که در همین ابتدا باید به آن پاسخ داد. هنگام نوشتن یک آگهی باید خودتان را به جای مخاطب آن قرار دهید. یعنی تصور کنید کسی که این آگهی را میخواند به چه چیزی نیاز دارد.
شما تنها 3 ثانیه زمان برای جذب مشتری دارید که در حال جستجو بین آگهیهاست. بنابراین باید اولویتهای جذاب فایل خودتان را بشناسید.
هنگامی که آگهیتان در لیست کلی و در کنار آگهی رقبا است، مانند یک هندوانه در بسته میباشد اما باید نمای بیرونی آن به شکلی جلوه کند که خریدار و یا فروشنده را مشتاق به کلیک کردن روی آگهی شما کند.
تصور کنید یک مجله را در دست گرفتهاید و فهرست را مطالعه میکنید. اولین مواردی که برای شما جلب توجه میکند، عناوین خلاقانه و ژورنالیستی است و بعد از آن عناوینی که مستقیما به مضمون درونی مطلب اشاره دارند. مخاطب مجله در صورتی که به صورت دغدغهمند مطالب را دنبال کند، مغز او به صورت منطقی فرمان میدهد که به سمت عناوین ساده اما واضح برود. شما بگویید؛ بعد از رسیدن به صفحه مطلب مورد نظر، اولین چیزی که جلب توجه میکند چیست؟
بیشتر بخوانید: نحوه انتشار آگهی ملک در دیوار (مخصوص صاحبان ملک)
برای آگهی خود بهترین عکس را تهیه و آپلود کنید وگرنه لطفا آگهی نگذارید!
دغدغه مخاطب آگهی خود را بشناسید. مخاطب آگهیتان همیشه یک خریدار است که دغدغه او یافتن ملک در پروژه یا منطقه مورد نظر خود با بهترین امکانات و کمترین مبلغ است.
اولین چیزی که در یک آگهی جذاب خودنمایی میکند، عکس اصلی آن است که در لیست هم دیده میشود.
اولین قانون که در عکس فایل خود باید رعایت کنید، نمایش تمام ابعاد بیرونی ملک در پروژه مربوطه است. چون مخاطب شما در ابتدا عکس فایل را میبیند و تصمیم میگیرد و سپس اطلاعات دیگر مثل پروژه و مبلغ را بررسی میکند.
قانون دوم، ثبت عکس بدون لرزش و تاری است. شما فروشنده هستید و یا به عنوان یک مشاور املاک، باید ملک را به عنوان یک کالای ناب، به گونهای معرفی کنید که خریدار را مشتاق کند. بنابراین یک عکس تار، غیرشفاف و تاریک، هیچگاه خریدار نخواهد داشت.
قانون سوم، ضمن اینکه نباید عکس ملک را نباید ادیت کنید؛ پس حین انجام عکاسی، ابتدا نور محیط را بررسی نمایید و ترجیحا در روز عکس را تهیه کنید. در صورتی که حس کردید تنظیمات نور گوشی شما مناسب نیست، یک بار روی مرکز عکس ضربه بزنید تا نور و فوکوس تنظیم شود.
قانون چهارم، نمایش جزئیات ملک به صورت عریض است. سعی کنید تنظیمات دوربین را روی حالت فوق عریض قرار دهید تا به جای تعداد عکس زیاد، در 3 الی 4 تصویر، تمام ابعاد ملک را نمایش دهید. فقط حواستان باشد دوربین را صاف نگه دارید.
قانون پنجم، این است که از نمایش فضاهایی که لوازم شخصی و روزمره ساکن ملک در آن است، خودداری نمایید چون به صورت غیر مستقیم تاثیر منفی در انتخاب خریدار میگذارد.
معرفی و آموزش دریافت وام 10 میلیونی بلوبانک
ویرایش و حذف عناصر اضافی عکس با هوش مصنوعی دیوار
قانون کمی به نفع مستاجران؛ امکان شکایت مستاجر از مالک فراهم شد
ثبت قرارداد اجاره در سامانه خودنویس و دریافت کد رهگیری اجباری شد
حل معمای آرزوی 120 ساله شدن و سال کبیسه
مدرسه اقتصاد: امتیازات و چالشهای تغییر شغل در 40 سالگی
شرایط و چگونگی دریافت وام بازنشستگان تامین اجتماعی
بیاموزیم: نحوه انتشار آگهی ملک در دیوار (مخصوص صاحبان ملک)
با یک عنوان آگهی جذاب اما منطقی، ملک بفروشید
باز هم تاکید میکنم، خودتان را جای خریدار ملک بگذارید. پس او زمانی که لیست آگهیهای دیوار را ورق میزند، به خوبی میداند که به دنبال چه ملکی میگردد. شما هم باید در عنوان آگهی این نکته را رعایت کنید.
قانون اول برای نوشتن عنوان یک آگهی، برآورده کردن خواسته خریدار است. یعنی اگر او به دنبال یک «آپارتمان 2 خواب نوساز» است، شما هم باید عینا همین عنوان را بنویسید تا او فایل شما را به عنوان فایل هدف انتخاب کند.
حواستان به قانون دوم باشد؛ همه اطلاعات ملک را در عنوان ننویسید. چون دیگر دلیلی وجود ندارد کسی به داخل آگهی نگاه بیاندازد. از طرفی رقبا و سایر مشاوران املاک نیز فایل شما را شکار خواهند کرد.
قانون سوم مربوط به شناخت ویژگیهای کلیدی ملک است. فرض کنید شما قرار است آگهی ملکی را منتشر کنید دارای ویژگیهای «شخصی ساز، بازسازی شده، دارای توالت فرنگی و ایرانی، 3 خواب، در مناطق شمالی تهران، جهت جنوبی، کف پارکت و کمد دیواری» میباشد. حال باید تصمیم بگیرید که کدام از این ویژگیها در عنوان قرار بگیرد که خریدار را مشتاق به مطالعه ادامه ویژگیها کند.
به این فرایند، بهینهسازی اطلاعات گفته میشود. پس ابتدا به نوع ملک میرویم (آپارتمان یا ویلایی)؛ سپس تعداد اتاق خوابها؛ ویژگی برتر مثل نوساز بودن یا بازسازی شده؛ و در انتها شهر:
«ویلایی 3 خواب – بازسازی شده در بهترین منطقه شمال تهران»
در قانون چهارم، به موارد اضافهای که نباید در عنوان نوشته شود اشاره میکنیم. از الفاظی مانند «پول لازم – زیر قیمت بازار – فوری – قابل معاوضه» نباید استفاده شود. در غیر این صورت، فایل خود را سوخته بدانید.
بایدها و نبایدها در نوشتن توضیحات آگهی ملک
در ابتدای این بخش هم تاکید میکنیم که مخاطب ملک شما یک همکار یا کارشناس نیست بلکه یک خریدار دغدغهمند است که برای خود اولویتهایی دارد. مثل منطقه ملک، امکانات و قیمت آن. پس زمانی که خریدار وارد متن آگهی شما میشود، باید در کمترین زمان ممکن به پاسخ سوالات خود برسد. سوالات پیشفرض ذهنی هر خریدار، منطقه و پروژه ملک، متراژ، تعداد اتاق خواب، انباری و… میباشد.
جدا از اینکه دیوار این اطلاعات را به صورت طبقهبندی شده نمایش میدهد، توضیحات آگهی هم باید دقیق باشد. اینجا قوانین نوشتن یک توضیح آگهی حرفهای را ارائه میدهیم:
در قانون اول تاکید میکنیم از مشاعره، تعریف و تمجید از خود، اغراق کردن و… بپرهیزید. قطعا شما هم دیدهاید که برخی آگهیها با غزلیات حضرت حافظ آغاز میشود. سپس به خریدار گفته میشود که با قیمت یک تیشرت، میتوانید یک آپارتمان دوبلکس در منطقه زعفرانیه خریداری کنید. پس نباید، نباید و نباید یک آگهی با توضیحات بیربط به ملک، با شعر و مشاعره و… آغاز شود.
قانون دوم این است که در ابتدای توضیحات، تمام ویژگیهای مهم و برجسته از نظر خریدار را به صورت خطوط جداگانه و بدون هیچ علامت و یا اموجی اضافی بنویسید. مثال:
» آپارتمان ترکیهساز
» تک خواب
» فول امکانات
» دارای کابینت MDF – گاز رومیزی – هود
» دارای کمد دیواری
» تخلیه به روز
قانون سوم نیز مربوط به سایر توضیحات مهمی است که نباید در ابتدا نمایش داده شوند تا خریدار را مشتاق به خواندن ادامه آگهی کنید. یعنی این ویژگیها باید در قالب جملات طولانیتر قرار بگیرند تا حس کنجکاوی را برانگیزد. مثال:
«ملک دارای مستاجر تا پایان اسفند ماه است و مبلغ 100 میلیون تومان در رهن است. همچنین سند تک برگ میباشد»
و آخرین قانون نیز مربوط به جمعبندی آگهی است. در انتها باید نحوه برقراری ارتباط با شما توضیح داده شود. به طور مثال بگویید برای «برای کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید». همچنین به جای تعاریف اغراقآمیز از دفتر املاک، با یک شعار همیشگی و خلاقانه، نام خودتان به عنوان مشاور و دفتر املاکتان را در ذهن خریدار ماندگار کنید.
جمعبندی
این مجموعه آموزشی در 2 جلسه به صورت مفصل اما به زبان ساده تهیه شده است تا شما بتوایند بهترین آگهی را منتشر کنید. پس لطفا حواستان به نگارش و املای صحیح متن آگهی باشد. به عنوان مثال «بحر» در زبان عربی به معنای دریا است؛ پس باید بنویسید «بر».
در جلسه بعدی به امکانات نرم افزاری دیوار جهت انتشار فایل خواهیم پرداخت. هر سوالی هم داشتید در کامنتها بپرسید.
منبع: اختصاصی ویکی پرند