به نقل از خبرگزاری فارس، ساعت 10:45 شنبه 29 دی آبدارچی 31 ساله وارد شعبه 39 دیوان عالی کشور شد و سه تن از قاضی های دیوان عالی کل کشور مورد حمله مسلحانه قرار داد. به نقل از یک منبع آگاه، این قضات با تیر جنگی هدف قرار گرفتند و ۲ تن از آنان با نامهای مقیسه و رازینی درگذشتند. همچنین یکی از قضات نیز مصدوم شده است.
جزئیات حمله مسلحانه و هویت ضارب
مرکز رسانه قوهقضاییه اعلام کرد: ضارب از مراجعین به شعب دیوان نبوده است بلکه او آبدارچی با سابقه کاری 10 سال در دادگستری بوده است. او پس از هدف قرار دادن قضات و مأمور محافظ، بلافاصله با همان اسلحه از شعبه خارج شد و به طبقه سوم فرار کرد. حاضران که با شنیدن صدای شلیکها وحشتزده به سمت اتاق دویده بودند با دیدن اجساد خونین علی رازینی و محمد مقیسه و مأمور حفاظت که از ناحیه کتف مجروح شده بود با پلیس و اورژانس تماس گرفتند.
بلافاصله پس از اقدام تروریستی صورت گرفته برای دستگیری فرد مسلح اقدام میشود. در همین هنگام صدای گلوله دیگری از راهروی طبقه سوم شنیده و با حضور در محل مشخص شد آبدارچی جوان با شلیک یک گلوله به قلبش خودکشی کرده است.
هر چند شلیک خودخواسته به قلب کمی عجیب است اما به نظر میرسد عامل دیگری برای جلوگیری از افشای دلیل این حمله، با صحنهسازی این اتفاق را خودکشی جلوه داده باشد.
از خبر تعطیلی طرح نهضت ملی مسکن تا افتتاح در دهه فجر
قشقاوی: قیمتگذاری دستوری غیر شرعی است
رادار ویکی پرند | اعلام وضعیت تعطیلی استان تهران
بازدید وزیر راه و شهرسازی از روند ساخت بیمارستان 220 تخت خوابی پرند
بروزرسانی: شرایط ثبت نام پروژه غدیر شهر پرند
مراکز دولتی و بانکهای سراسر کشور در روز یکشنبه 7 مرداد تعطیل خواهند بود
معرفی و آموزش دریافت وام 10 میلیونی بلوبانک
برخورد قطار مسافربری با سکو در میدان راهآهن سه مصدوم به جا گذاشت
پیش از این نیز تسنیم مدعی شده بود که ضارب «نیروی خدماتی دادگستری تهران» بوده است. بلافاصله سه آمبولانس راهی محل شدند. در تحقیقاتی که تیم جنایی انجام داد، مشخص شد از زمان حضور مرد آبدارچی در شعبه تا خروج وی از اتاق محل ترور فقط ۱۳ ثانیه زمان طول کشیده است. در بازرسی از صحنه جنایت مشخص شد که ۶ تیر به صورت متوالی و رگباری شلیک شده است.
هرچند رسانههای داخلی با بیان این فرض که “آبدارچی جوان هیچ اختلاف قبلی با قربانیان حادثه نداشته” سعی در آرام کردن جو روانی جامعه را دارند، اما حقیقت به زودی روشن خواهد شد.
سوابق قضات مقیسه و رازینی
پیشتر قاضی مقیسه مسئول رسیدگی به پرونده معترضان جریان 1388 و خیزش 1401 بود. همچنین او سید مهدی موسوی و فاطمه اختصاری را به جرم سرودن اشعار سیاسی-اجتماعی و همچنین همکاری با خوانندگان خارج از کشور، به ترتیب به 9 و 11 سال و نیم زندان و 99 ضربه شلاق محکوم کرد.
قاضی رازینی در دی 1377 مورد ترور نافرجام توسط گروهک مهدویت قرار گرفت و تنها مجروح شد. از جمله سوابق او میتوان به صدور احکام اعدامهای تابستان 1367 اشاره کرد.