این شما و این هم آخرین پست از فصل اول مدرسه اقتصاد که در آن قرار است به معرفی بهترین اپلیکیشن های برنامه ریزی برای مدیریت پروژههای شخصی بپردازیم. طی دو جلسه پیشین مدرسه اقتصاد ویکی پرند، با انواع ابزارهای ایرانی و خارجی جهت مدیریت پروژه آشنا شدید. اما برنامهریزی امور روزانه و اهداف کوتاه مدت نیازی به ابزارهای گران قیمت و پیچیده ندارد. بلکه با استفاده از کافیست یک چک لیست از کارها تهیه کنید و براساس آنها عمل کنید.
یکی از بهترین گزینهها جهت تهیه چک لیست کارها، اپلیکیشن Microsoft To Do است که در انواع پلتفرمها قابل استفاده است. کافیست آن را روی کامپیوتر شخصی و یا گوشی هوشمند آیفون و یا اندرویدی خود نصب کنید.
با ایجاد حساب کاربری Outlook، اطلاعات به صورت همیشگی در حال همگامسازی خواهد بود. همین قابلیت باعث میشود تا بتوانید با استفاده از تقویم مایکروسافت یعنی Outlook، کارهای خود را روی تقویم در تاریخهای مختلف مشاهده کنید.
همچنین میتوانید برای کارهای خود تاریخ و ساعت مشخص کنید و به زمان مقرر که برسید، دیوایس شما اطلاعرسانی خواهد کرد. دیگر قابلیت اپلیکیشن Microsoft To Do، اشتراکگذاری کارها با دگیر اعضای تیم است.
اپلیکیشن Google Tasks نیز میتواند یکی از بهترین انتخابها باشد. مکانیزم برنامهریزی کارها در این اپلیکیشن نیز همانند Microsoft To Do است؛ یعنی با استفاده نرم افزار تقویم گوگل، کارها و وظایف خود را در تقویم وارد نمایید تا زمانی که به آن تاریخ رسیدید، اعلان مربوطه را دریافت کنید.
یکی از ضعفهای Google Tasks این است که نسخه دسکتاپ و تحت وب مستقیم ندارد و باید حتما از طریق تقویم از آن استفاده نمایید. اما برگ برنده اپلیکیشن وظایف گوگل نسبت به سایر رقبا، یکپارچگی آن با پلتفرم اندروید است که کار را ساده میکند. کافیست حساب Gmail خود را در مرورگر دسکتاپ کروم ست کنید. همچنین از همان جیمیل در گوشی اندرویدی خود استفاده نمایید. دیگر به هیچ چیز فکر نکنید و تنها کارهایتان را به صورت شخصی و یا گروهی برنامهریزی کنید.
اما اگر به دنبال گزینهای بهتر از اپلیکیشنهای بومی اندروید و ویندوز میگردید که امکان همگامسازی ابری را داشته باشد، Notion بهترین انتخاب است.
Notion علاوهبر امکان برنامهریزی کاری و امور روزانه، در زمانبندی برنامههای درسی نیز کمکتان میکند. همچنان این اپلیکیشن نیز قابلیت کار گروهی را در اختیارتان قرار میدهد.
شاید بعد از اپلیکیشنهای بومی Microsoft To Do و Google Tasks، این نکته مهمی باشد که باید بدانید. اپلیکیشنهای شخص ثالث مثل Notion تمام خدماتشان رایگان نیست و در صورت انتخاب این گزینه، برای بهرهمندی از خدماتی مثل فضای ذخیرهسازی، افراد بیشتر در گروه و… باید اشتراک تهیه نمایید.
از سایر امکانات جالب این اپلیکیشن، امکان یادداشتبرداری سریع، دستهبندی کارها و پین کردن آنها است. همچنین Notion نیز دارای اپلیکشن اندروید، iOS و نسخه تحت وب است.
-
سایر اپلیکیشن های برنامه ریزی
اما اگر Notion را یک مرجع فرض کنیم، سایر اپلیکیشنهایی که برای برنامهریزی کارهای روزانه استفاده میشوند مثل To do list و یا Any do، از یک الگوی واحد استفاده میکنند و فقط در جزئیات متفاوت هستند. و همچنان محدودیتهای کاربردی که با خرید اشتراک برطرف میشوند، در تمامی اپلیکیشنهای شخص ثالث، ممکن است در دراز مدت مشکلساز شوند.
و در انتها
از اولین پست مربوط به مدرسه اقتصاد سعی کردیم شما را در مسیر رشد فردی همراهی کنیم تا بتوانید یک رهبر موفق، یک مدیر مدبر و یا یک عضو خلاق در یک تیم باشید. شما را با ابزارها آشنا کردیم اما برای رسیدن به هدف، ابزارها معیار موفقیت شما نیستند بلکه این خود شما هستید که سرنوشت خودتان را رقم میزنید.
در پایان فصل اول مدرسه اقتصادِ ویکی پرند، هر حرف و سخنی دارید، اینجا یادداشت کنید.
منبع: اختصاصی ویکی پرند