صبح امروز، یازدهم دیماه، شهر جدید پرند میزبان بازدید وزیر راه و شهرسازی، فرزانه صادق، و هیئتی از معاونان و مدیران ارشد از جمله مدیرعامل شرکت راهآهن بود. این بازدید با تمرکز بر بررسی وضعیت بیمارستان 220 تخت خوابی این شهر در فاز 6 انجام شد.
به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، فرزانه صادق در جریان این بازدید بر اهمیت بهبود سرانه خدمات درمانی در پرند تأکید کرد و اظهار داشت که ساخت بیمارستان بدون در نظر گرفتن امکانات اقامتی برای کادر درمان، مشکلاتی برای کارکنان ایجاد خواهد کرد. وی خواستار برنامهریزی جامع برای این موضوع شد.
در این بازدید، علی نبیان، سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن، با اشاره به جایگاه بیمارستان بهعنوان اولین مرکز درمانی دولتی پرند، توضیح داد که این مجموعه در زمینی به وسعت ۸.۸ هکتار ساخته خواهد شد.
وی اعلام کرد که ۵۰ درصد هزینههای ساخت بیمارستان توسط شرکت عمران شهر جدید تأمین میشود و نیمه دیگر از محل اعتبارات دولتی تأمین خواهد شد. همچنین، مدت زمان پیشبینیشده برای اتمام پروژه ۳۶ ماه و هزینه کل آن حدود ۱۲۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است.
درباره بیمارستان 220 تخت خوابی پرند
این بیمارستان در ۷ طبقه به متراژ ۲۲ هزار متر مربع و در زمینی به مساحت ۸.۸ هکتار ساخته خواهد شد .همچنین ساختمان اقامتی جهت پزشکان و کادر درمان نیز در این مجموعه درمانی پیشبینی شده است. زمین بیمارستان پرند توسط شرکت عمران شهرهای جدید تأمین شده که اسکلت این بیمارستان، بتنی است.
دیدگاه شهروندان در رابطه با خدمات درمانی شهر پرند
یکی از مشکلاتی که اهالی شهر پرند روزانه با آن دست و پنجه نرم میکنند، تلاش برای زندگی مسالمتآمیز با سگهای بلاصاحب میباشد. از طرفی وقتی یک شخص دچار گاز گرفتگی توسط سگ میشود، درمانگاههای پرند و بیمارستان نیمهکاره مهر ایرانیان از ارائه واکسن هاری و داروهای مربوطه عاجز هستند. بنابراین شخص زخمی باید به یکی از درمانگاههای رباط کریم و یا تهران منتقل شود و همین اتلاف وقت، تهدیدی برای جان شهروندان است.
علاوهبراین کمبود متخصصین در مراکز درمانی دولتی و خدمات محدود اورژانس، باعث اعتراض شهروندان است. بنابراین با تمام این کمبودها، افزایش تعرفه خدمات درمانی شهر پرند، موجب نارضایتی بیش از پیش مردم خواهد شد.